JUNCKERS
Opis djelatnosti

Junckers Industrier A/S vodeći je europski proizvođač podova od punog drveta za sportske kao i stambene i poslovne segmente. Također, jedina smo podna tvrtka na tržištu koja svoje proizvode može nadopuniti pažljivo izbalansiranom paletom vlastitih proizvoda za njegu drva za redovito održavanje i obnovu drvenih podova. Nudimo kompletan proces - ključ u ruke za cijeli projekt obnove sportskog poda u vašoj dvorani ili pomoć pri projektiranju nove dvorane ili školske sale. 

Ono što vam možemo ponuditi je FIBA certificirani parket s potkonstrukcijom, s mogućnošću postavljanja parketa na podove različitih denivelacija, sa zastupništvom u više od 30 zemalja kroz 7 prodajnih ureda i mreže distributera i agenata, a proizvodi se prodaju u više od 45 zemalja svijeta.

Svi naši drveni podovi i proizvodi za njegu drva proizvode se u Danskoj i stoga su razvijeni na temelju čvrste tradicije danske izrade.

Želimo naglasiti da s Junckersom kao profesionalnim partnerom uvijek imate osiguranu odgovarajuću tehničku uslugu prije, tijekom i nakon projekta.


{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi