Tvrtka ZTB Gradnja d.o.o. garantira kvalitetu, inovativnost i sigurnost izvedenih radova - od početne ideje do konačne realizacije projekta. Gradnjom objekata do potpune funkcionalnosti se, uz građevinske radove, odrađuju i koordiniraju obrtnički te instalaterski radovi kao i radovi na uređenju okoliša. Cilj ZTB Gradnje je ostvariti potpuno zadovoljstvo investitora, poslovnih partnera i svojih zaposlenika kroz realizaciju zadanih projekata uz poštivanje vremenskih rokova i preuzimanje odgovornosti za sve potrebne aktivnosti u svojoj djelatnosti.

Jasni pokazatelj kvalitete i postojanosti tvrtke svakako su reprezentativni objekti i brojne građevine koje ostaju iza ZTB Gradnje. Jedan od takvih objekata je i Poslovna građevina BE-TO, investitora PPS-Galeković, vodeće hrvatske tvrtke u proizvodnji drvenih parketa i podova.

Građevina je gospodarske namjene, a sastoji se od skladišnog prostora s pleternicom i energanama. Smještena je na lokaciji u Mraclinu, u blizini Velike Gorice, na parceli površine od cca 15.000 m2 gdje je ujedno i sjedište tvrtke PPS-Galeković.

Sama površina cjelokupne građevine iznosi cca 4.000 m2. Poslovna građevina je kombinacija montažno monolitne konstrukcije, pri čemu su AB montažna konstrukcija i AB fasadni paneli proizvedeni u proizvodnom pogonu Zagorje-Tehnobetona d.d.

Građevina se sastoji od proizvodnog dijela i aneksa koji su djelomično izgrađeni u dvije etaže, prizemlje i kat. Aneks građevine u kojem su smješteni uredski prostori je dvoetažni, dok je proizvodni dio jednoetažni.

Prilikom izvođenja građevinsko – obrtničkih radova, ZTB Gradnja d.o.o. surađivala je s nekoliko dugogodišnjih podizvođača iz područja Varaždina i okolice Velike Gorice.

ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske (ovisno o narudžbi).
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi