Niste sigurni od kuda krenuti s uređenjem okućnice? Dobro bi vam došle ideje kako odabrati betonske elemente za dvorište ili vrt, kako posložiti betonske opločnike, koje materijale odabrati za terasu ili neki drugi vanjski prostor? Trebaju vam stručni savjeti o odabiru materijala? Predlažemo da navratite u Semmelrock izložbeni vrt u Ogulinu gdje ćete dobiti odgovore na sva pitanja, pronaći inspiraciju i stvoriti viziju uređenja svog prostora na otvorenom.

Iznenadit će vas široke mogućnosti primjene betona i betonskih elemenata poput ograda, cvjetnjaka, ploča ili zidova jer zahvaljujući modernim tehnologijama mogu pružiti vjernu imitaciju drugih materijala, na primjer, drva koje je uvijek u trendu. Osim velike Semmelrock palete održivih proizvoda od prirodnih materijala, u vrtu ćete vidjeti i inovacije iz Wienerbergera – zid uređen s Terca fasadnom opekom, modele Tondach crijepa s pripadajućom opremom te modernu i ekološki prihvatljivu Porotherm opeku.

Vrt je otvoren za posjetitelje svih sedam dana u tjednu, 24 sata dnevno. Stručni savjeti mogu se dobiti radnim danom od 8:00-16:00 sati. Rezervirajte svoj termin i posjetite izložbeni vrt!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi