Betonske blok stepenice natjerat će vas da se zaljubite u gotova rješenja.

Naime, današnji ubrzani način života ne ostavlja mnogo vremena za detalje. Ipak, svi želimo vrijeme provoditi u lijepom okruženju. Zato smo si postavili pitanje. Kako skratiti proces uređenja okućnice?

Zaključili smo se da je potrebno preskočiti neke stepenice – doslovno. Tako su osmišljene Semmelrock Asti blok stepenice.

Semmelrock Asti blok stepenice VS klasične stepenice

Blok stepenice nude mnogo prednosti. Navest ćemo one najvažnije:

  • ZABORAVITE „ŠALOVANJE"

Vjerujemo da ovu točku nije potrebno posebno objašnjavati. Jeste li ikada čuli za izvođača koji voli šalovanje? Mi nismo.

  • UŠTEDITE VRIJEME

Ne morate čekati da se vaše nove blok stepenice osuše. Vaše dvorište poprima atraktivan izgled dok ste rekli „keks".

  • SMANJITE NERED U SVOM DVORIŠTU

Zaboravite na građevinski otpad. Slažite blokove kao lego kocke. Upotrijebite maštu. Budite kreativni. Vaša okućnica može biti pravo remek djelo.

  • KVALITETA BEZ PREMCA

Blokovi su postavljeni. Možete ponosno koračati lijepim novim stepenicama. Međutim, vanjski izgled nije najvažniji. Važno je ono što se nalazi unutra. U našem slučaju, to je beton visoke kvalitete. Proizveden kako bi izdržao maksimalna opterećenja.

Blokovi – idealno rješenje za vaše dvorište

I dalje niste sigurni jesu li blok stepenice rješenje za vas? Niste od onih koji kupuju proizvode bez probe? Nema problema. Mislimo na sve.

Navratite u naš izložbeni vrt. Prošećite našim opločnicima i popnite se po našim Semmelrock Asti blokovima. Inspiracije za uređenje okućnice neće vam nedostajati.

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi