Odabir boje krova do nedavno se većinom vrtio oko antracita i crvenih nijansi. Wienerberger  je odlučio uvesti nešto drugačije u Tondach ponudu crjepova te je tako nastao moderan bijeli crijep.

Nova boja pridružena je linijama Contiton 9 (Saturn) i Veneton 11 (Venera). Ova jedinstvena glazura iz ljetne kolekcije nastala je u proizvodnom pogonu u Đakovu i izrađena je od prirodnih materijala zbog čega je proizvod sasvim siguran i zdrav za članove vašeg kućanstva.

Crijep iz linije Veneton 11 savršeno će se uklopiti na mediteranskim krovovima jer ima izgled kanalice, najstarijeg oblika pokrova. Iako, ugradnja je i do pet puta brža u usporedbi s klasičnom kanalicom. Također, u usporedbi s tradicionalnim crjepovima, ovdje dolazi do uštede od minimalno 15 posto prilikom kupnje materijala.

Veneton 11 moderan je crijep velikog formata, elegantnog dizajna,  s blagim nagibom krova.  Osigurava veliku otpornost na udare vjetra i kiše te ima 33 godine garancije, kao i Contiton 9.

Kod predstavljanja crijepa Contiton 9 treba istaknuti njegovu veličinu – 9,5 komada crjepova pokrit će kvadratni metar krova. Time su zajamčeni brza ugradnja i niska cijena. Svojim ravnim dizajnom savršeno se uklapa u modernu arhitekturu.

Više o navedenim crjepovima i novoj boji pročitajte na linku!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi