Opločnik Colibri je veličanstven i nekako nedokučiv. Već na prvi pogled impresivan te savršenih transformacija. Kako bi se beskonačne mogućnosti kombiniranja opločnika iz programa Classic i Ploče obogatili dodatnim estetskim elementom, koji je posebno prikladan za stvaranje dojma ekskluzivnosti, razigranosti i dinamike pokrivenih ploha, proizveden je betonski program Colibri.

Površina pokrivnih elemenata iz proizvodnog programa Colibri izrađena od drobljenog granita i kvarcnog pijeska svaku će površinu učiniti jedinstvenom. Tehnikom pjeskarenja naglašena je njena reljefnost i zrnatost te je na taj način postignut izuzetno atraktivan dojam ovog opločnika.

Glavna značajka ove proizvodne linije je raspoloživost isključivo u kvadratnim dimenzijama u dvije veličine. Takav oblik daje ovom opločniku sposobnost jednostavnog postavljanja te lakog kombiniranja s proizvodnim elementima programa Classic i Ploče pri čemu ih vizualno dopunjuje i oplemenjuje.

Raspoloživ u pet boja s pjeskarenom završnom obradom (bijela, siva granit, crna granit, narančasta i roza) opločnik Colibri savršeno će se uklopiti na širokom rasponu javnih površina, a jednako kvalitetno će se integrirati u prostore privatnih objekata poput terasa, kućnih i garažnih prilaza te vrtnih šetnica gdje će u spoju s prirodnim okolišem stvoriti skladnu i zaokruženu vizualnu cjelinu.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi