Kupaonica u istom tonu: nove obrade površine za TECEsquare metalnu tipku za WC i TECEdrainprofile tuš profil savršeno odgovaraju površinama standardnih armatura.

Moderne su kupaonice u sve većoj mjeri individualno dizajnirana utočišta za uživanje. Nije ni čudo da se boje u velikom stilu nastavljaju vraćati u kupaonice, no također se povećavaju i zahtjevi krajnjih kupaca u pogledu ekskluzivnosti, individualnosti i dugotrajnosti. To jest, potreba za ponudama koje nude upravo ovu vrstu pouzdanosti u planiranju. Ovdje su važni detalji; harmoničan i zadivljujuć izgled može se postići tek kada su svi proizvodi usklađeni.

Još jedan važan detalj: obrada površine koja ne samo da izgleda oplemenjeno, već je također i otporna i može podnijeti posebne uvjete u kupaonici. Odgovor na ovo je: PVD obrada površine.

Ova tehnologija potječe od izrade satova: PVD sloj ne samo da čini metalne površine otpornijima, on im također daje i karakterističnu nijansu boje. TECE će ove proizvode nuditi u budućnosti u bojama Black Chrome, Red Gold i Gold Optic – i u brušenoj i poliranoj verziji. Boje su također skrojene uz armature proizvođača Hansgrohe/Axor, što omogućuje harmonični dizajn boja zahoda i tuša pa sve do umivaonika.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi