Proljeće je idealno vrijeme da krenete s uređenjem svog doma i okućnice, a ACO vam u tome može pomoći. Kako bi sva vaša omiljena mjesta oko kuće ostala suha, pobrinite se za kvalitetnu i funkcionalnu odvodnju koja pritom može biti i izuzetno atraktivna.

ACO Self® odvodni kanali osiguravaju čiste i suhe prilaze i dvorišta te nude brojne mogućnosti odvodnje terasa i ostalih otvorenih prostora vašeg doma. Danas odvodne kanalice više nisu samo tehnička komponenta koja je određena isključivo njegovom funkcijom već kupci žele uključiti pokrovne rešetke kanala kao dizajnerski element prilikom uređenja svoje okućnice.

Iz popularne ACO Self® palete odvodnih kanala izdvajamo 4 nove pokrovne rešetke: tri rešetke od nehrđajućeg čelika koje se prema vlastitom izboru mogu ispuniti drvetom, keramikom ili kamenom te višestruko nagrađivana Voronoi rešetka od lijevanog željeza posebnog, privlačnog dizajna. Sve rešetke kompatibilne su s polimerbetonskim Euroline, kompozitnim Hexaline te Highline ACO Self® kanalima od pocinčanog ili nehrđajućeg čelika.

Rešetka od lijevanog željeza "Voronoi"

Rešetka od lijevanog željeza impresionira svojom robusnom konstrukcijom i neobičnim dizajnom. Inspirirana ljepotom prirode, Voronoi rešetka nalazi svoje mjesto na popločenim površinama, tradicionalno uređenim dvorištima, prilazima, a zbog izuzetne čvrstoće sigurna je za prelazak automobila. Dostupne su u duljinama od 500 mm.

Rešetka od nehrđajućeg čelika "Drvo"

U rešetku od nehrđajućeg čelika ugrađuje se drveni element debljine 24 mm odabran prema vlastitom dizajnerskom rješenju. Dvostruki raspori širine 12 mm omogućavaju sigurnu odvodnju površinske vode. Ovo je idealno rješenje za terase obložene drvetom ili za decking sustave u kombinaciji s ACO Highline drenažnim kanalima.

Rešetka od nehrđajućeg čelika "Keramika"

U rešetku od nehrđajućeg čelika ugrađuje se keramika debljine 20 mm. Dvostruki raspori širine 10 mm omogućavaju sigurnu odvodnju površinske vode. Ovo je idealno rješenje za terase ili ostale otvorene površine popločene visoko kvalitetnim keramičkim oblogama.

Rešetka od nehrđajućeg čelika "Kamen"

U rešetku od nehrđajućeg čelika ugrađuje se kamen debljine 30 mm. Dvostruki raspori širine 10 mm nude funkcionalnu odvodnju površinske vode i sigurni su za kretanje. Ovo je idealno rješenje za veće površine popločene prirodnim kamenom.

Fotogalerija (8)

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi