ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Opis djelatnosti

ACO Grupa jedan je od lidera na svjetskom tržištu po proizvodnji sustava za odvodnju oborinskih voda i tretman otpadnih voda. U 37 suvremenih proizvodnih pogona proizvodimo odvodne sustave od polimerbetona, nehrđajućeg čelika, plastike, lijevanog željeza i armiranog betona.

Budući da proizvode stvaramo unutar ekološki prihvatljivih procesa te ih potom kreativno iskoristimo, ACO proizvodi zadovoljavaju up-to-date zahtjeve za tehničke inovacije, ekonomične primjene i održive gradnje.

PROIZVODNI PROGRAM:

NISKOGRADNJA:
- Linijska odvodnja: Multiline, XtraDrain, SlotTop, Deckline, Monoblock, Q-Max, KerbDrain, SK kanali, Sport, Self Euroline, Self Hexaline, Self kanali s rasporom
- Točkasta odvodnja: Multitop slivne rešetke, HSD mosni slivnici, Combipoint PP, DRAIN dvorišni slivnik, Self dvorišni slivnik, XtraPoint
- Cestovni i infrastrukturni poklopci: Multitop TNL, CityTop, SaKu, Secant, KSA
- Pristupni poklopci za ispunu: TopTek Uniface, TopTek Paving, TopTek Solid, Poklopci kabelskih okana
- Zaštita za drveće: Wotan

VISOKOGRADNJA:
- Slivnici za ravne krovove: Passavant Spin slivnici iz lijevanog željeza, Spin slivnici iz nehrđajućeg čelika, Slivnici za zelene krovove
- Kanali i slivnici za terase: Profiline, Slot kanali s rasporom, Slivnici za balkone i terase
- Slivnici za unutarnje prostore
- Slivnici za garaže i parkirališta
- Kanali i slivnici za prehrambenu industriju i profesionalne kuhinje
- Kanali i slivnici za sanitarne prostore: ShowerDrain kanalice, EasyFlow slivnici, ShowerStep, ShowerFloor
- Otirači za ulazne prostor
- Svjetlosna okna za podrumske prostorije
- Podrumski prozori
- Cijevi za odvodnju

TRETMAN OTPADNIH VODA
- Separatori lakih tekućina
- Separatori masnoća
- Biološki pročistači
- Infiltracija i retencija
- Protupovratni elementi
- Samostojeće prepumpne stanice
- Prepumpna okna


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

ACO Grupa je vodeće globalno ime u proizvodnji sustava za odvodnju, tretman i zbrinjavanje površinskih oborinskih voda. Paleta proizvoda iz našeg proizvodnog programa rijetko kad je zaobišla najznačajnije svjetske projekte i građevine. Razlog tolike prisutnosti ACO proizvoda je kvaliteta i inovativnost u rješenjima koja konstantno prate najnovija dostignuća i tehnologije na području građevine, arhitekture i prije svega, zaštite okoliša.

U Hrvatskoj smo kao članica ACO Grupe prisutni gotovo 22 godine, pod nazivom ACO Građevinski elementi d.o.o.

ACO Grupa zapošljava 5200 zaposlenika u više od 47 zemalja na području Europe, Amerike, Azije i Australije, gdje u 37 suvremenih i ekološki prihvatljivih tvornica smještenih u 18 zemalja generira milijunske promete proizvodeći visoko kvalitetne i inovativne proizvode.

U proizvodnji primjenjujemo najnovije tehnologije u obradi materijala od polimer-betona, armiranog betona, lijevanog željeza, čelika, nehrđajućeg čelika kao i kompozitnih materijala za unutarnju i vanjsku primjenu.

Od samog početka projekta do njegove izvedbe pružamo podršku projektantima u okvirima aktivnog partnerstva. Putem visoko profesionalnog ekspertnog tima s generiranim iskustvom od preko 75 godina postavljamo nova mjerila u pretapanju dizajna i funkcionalnosti te omogućavamo kod individualnih zahtjeva maksimalnu fleksibilnost. Pritom je naglašena izrazita pažnja na ekološko razmišljanje u svim sferama naše djelatnosti. Naš zadatak je pronaći idealno rješenje kako bi se Vaše želje ostvarile u djela.

U ACO obitelji se neprekidno, s posebnim entuzijazmom, posvećuje istraživanju i razvoju za dobrobit čovječanstva. Naša učinkovitost počiva na predanom timskom radu, koji potkrepljujemo angažmanom i orijentiranošću prema klijentu uz veliku dozu optimizma. Na to smo izrazito ponosni.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi