Danas su tuš kade sve češći odabir u kupaonicama. Jedna od stvari koja je bitna i neizostavna te koju moramo pažljivo odabrati, svakako je podloga. Tuš kada mora biti i funkcionalna i udobna jer ipak smo s njom u stalnom dodiru prilikom korištenja.  

Kada krenete s planiranjem, prvi korak trebao bi biti izbor materijala. Želite li beskompromisan dizajn, praktičnost, dugotrajnost? Jednostavne, stroge linije, rezanje po mjeri? Ili atraktivan dizajn kojem su na prvom mjestu udobnost i funkcionalnost?

U ponudi tvrtke Aquaestil možete pronaći široku paletu proizvoda koja uključuje visokokvalitetne materijale – 100% sanitarni lijevani akril, lijevani mramor i premium kompozit ASTONE. Jer, prostor za tuširanje već dugo nije samo prostor za tuširanje već  dio našeg stila života.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi