Odabiru krovnih prozora treba vrlo ozbiljno pristupiti jer su prozori od iznimne važnosti za izolaciju vašeg doma. S kvalitetnim prozorima mogu se smanjiti nepotrebni gubitci topline, poboljšati energetska učinkovitost i smanjenje troškova.

Prilikom odabira trebate voditi računa o tome koliko vam je potrebno dnevnog svjetla, koliki je nagib vašeg krova, kolika debljina stakla vam je potrebna i želite li električno upravljanje roleta za veći komfor. Rolete su također vrlo bitna stavka jer vas štite od vrućina, pridonose sigurnosti i privatnosti, smanjuju buku od kiše te onemogućavaju nakupljanje lišća ili snijega na prozoru.  Razmislite i o održavanju, na primjer, prozori s centralnim ovjesom odlikuju se rotirajućim krilom oko osi zbog čega je čišćenje vanjske strane uvelike olakšano.

Rješenje koje će karakteristikama i dizajnom odgovarati vašem domu potražite u bogatom Tondach asortimanu krovnih prozora! Pronađite savršen model za svoj dom!

 

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi