Osluškujući i prateći potrebe i želje klijenata, tvrtka Aquaestil proširila je svoj široki asortiman s potpuno novih sedam linija kupaonskog namještaja. Noviteti poput inovativne kupaonske kade, modernih paravana i atraktivne galanterije, proizvedeni su s ciljem upotpunjavanja kupaonica. Ne samo u estetskom, već i u funkcionalnom smislu, upravo zbog svoje vrhunske kvalitete i izrade te pedantne obrade, što ih čini upotrebljivima dugi niz godina.

Neke linije nadopunjene su nadgradnim umivaonicima (dostupnim u puno različitih boja ili mramora u sjajnom efektu), dok ostale nude novitete u vidu ormarića s ladicama bez ručkica ili pak onim elegantnim, grijačima ogledala, ogledalima s puno prostora za odlaganje, USB priključcima ili radio uređajima. Također su od sada dostupni paravani u industrijskom stilu ili popularne samostojeće kade s crnom mat oblogom.

Učinite svoje vrijeme u kupaonici ugodnijim!

Pogledajte 7 novih linija i oduševite se: Grande Top, Stella Top, Jazz, Vintage, Connect, Charm Oval, Basic, Mars Glam te Slim Black.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi