Potkrovlja su često nepravedno zapostavljena zbog nedostatka svjetlosti. Međutim, s krovnim prozorima problem nedostatka svijetla nestaje - kroz njih ulazi velika količina dnevne svjetlosti koja se i duže zadržava, za razliku od klasičnih prozora.

Tondach nudi kompletno rješenje na jednom mjestu

Poboljšanje kvalitete življenja kroz stalne inovacije i rješenja za racionalizaciju potrošnje energije, očuvanja okoliša, zdravlja i sigurnosti svih ukućana, temelj je našeg poslovanja. Kao vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala, cilj nam je ponuditi održive građevinske materijale i sistemska rješenja kako bi dom izgrađen Wienerberger proizvodima bio vrhunske kvalitete!

Kako bismo bili u mogućnosti ponuditi sveobuhvatno rješenje za krovove, uz postojeći asortiman crijepa i sistemske opreme za trajnost krova, za zaokruživanje dizajna vašeg krova započeli smo i priču krovnih prozora. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete - Tondach krovni prozori.

Zašto odabrati Tondach krovne prozore

Kod odabira krovnog prozora, najvažnija je kvaliteta te kompatibilnost s cjelokupnim krovom. Raznolika ponuda Tondach krovnih prozora omogućit će vam odabir modela koji najbolje odgovara vašem interijeru i eksterijeru. Kvalitetan prozor pruža toplinsku zaštitu, dovoljnu količinu svjetlosti i smanjuje mjesečne račune.

Ugodan boravak u vašem prostoru ostvarit ćete ugradnjom prirodnih materijala koji dišu: Tondach glinenog crijepa, dodatne opreme te krovnog prozora. Rezultat je kvalitetan krov koji omogućava i veću energetsku učinkovitost, zahvaljujući troslojnim staklima koji sprječavaju ulazak hladnoće u zimskom periodu, topline ljeti te štite od vanjske buke.

Pronađite svoj idealan prozor!

U asortimanu je dostupno šest različitih modela krovnih prozora, svaki u šest različitih dimenzija.

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi