Nadahnuće za novu metalnu površinu od zahrđalog čelika za tipku TECEsquare pronađeno je u arhitekturi. Zahrđali čelik stvara zanimljiv kontrast između modernog i prolaznog, a s ovakvom površinom tipke, industrijski šarm uspješno se prenosi u svijet kupaonica.

Aktivacijska tipka za WC može ponuditi toliko toga taktilno i vizualno sa svojim savršenim linijama i neuobičajenim materijalima da zaslužuje biti u središtu pozornosti te ne čudi da je upravo TECEsquare aktivacijska tipa miljenik arhitekata i projektanata kupaonica.

Tražite li nešto posebno i unikatno, ručno izrađenu površinu svake tipke s jedinstvenom i dugotrajnom završnom obradom, TECEsquare aktivacijska tipka za ispiranje WC-a Rusted Steel idealna je za vas. Osim što je savršeno oblikovana, najravnija TECE aktivacijska tipka ističe se upravo preciznom izradom, korak po korak, u posebnom zaštitnom postupku, neupitne kvalitete i bezvremenskog oblika. Upravo ručna obrada daje ovoj tipki jedinstvenost uz najvišu kvalitetu izrade u pogledu materijala i mehanike.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi