Hauraton je na tržištu proizvoda oborinske odvodnje prisutan od 1956. godine i od tada neprestano razvijamo nove trendove i optimalna rješenja.

Monolitna rješenja su nekada potrebna i poželjna prilikom ugradnje u područjima gdje postoji opasnost od iskakanja rešetki. Iako su Hauratonova rješenja s odvojivim rešetkama vrlo sigurna i 24 točke pričvršćivanja po metru dužnom čini neopravdanima ikakvu skepsu prema takvim rješenjima, ipak smo za posebne uvjete razvili monolitne kanale i to na više načina, kako priliči našoj filozofiji da težimo optimalnosti za svaki projekt.

RECYFIX MONOTEC

‘’Lakše’’ rješenje je RECYFIX MONOTEC kanal koji je idealan za garaže, parkinge trgovačkih centara, logističke centre i druge površine gdje se ne očekuju najekstremnija opterećenja. Ovaj kanal je izrađen od recikliranog kompozita tj. PA-GF materijala i ponosno nosi Blue Angel certifikat održivosti i minimalnog ugljičnog otiska. Ne sadrži zapaljive smole i ostale materijale koji bi njegovu proizvodnju učinile ekološki neprihvatljivom, a opet je iznimno robustan i otporan. Početnu skepsu oko korištenja kompozitnog monolitnog kanala zamijenilo je sada već i pomalo automatsko zahtijevanje pojedinih trgovačkih lanaca za ovim rješenjem koje se u praksi pokazalo kao vrlo prikladno za ugradnju na najzahtjevnije prometne površine do klase opterećenja D 400.

Svu snagu ovog kanala pogledajte na linku.

Kanal nosi rešetku FIBRETEC nagrađivanog dizajna koji je uz to i ‘’heel safe’’ i pruža maksimalnu sigurnost korisnicima.

RECYFIX TRAFFIC GUGIBLOC

Za najekstremnija opterećenja kao što su zračne luke, kontejnerski terminali, luke, teške manipulativne i vojne površine razvili smo proizvod RECYFIX TRAFFIC GUGIBLOC koji ima sva pozitivna svojstva monolitnih kanala, a isključio je negativne karakteristike klasičnih monolitnih kanala na tržištu.

Naime, ovaj kanal se sastoji od dva dijela i to tijela kanala i rešetke od nodularnog lijeva GJS 500-7 visine 12 cm. Dakle, nema straha od pucanja rešetki i vrlo zahtjevnih radova sanacije jer modularni lijev ima znatno bolja svojstva od kompozitnih polimernih materijala koji se često koriste za rešetke monolitnih kanala (vidljivo na grafu ispod).

Također, mrežasti dizajn rešetke vrlo efikasno upija vodu, a da su otvori i dalje sigurni za korisnike jer nisu preveliki.

HAURATON HRVATSKA d.o.o.
HAURATON HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Djelujemo na području cijele Europe, Srbije, Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi