HATRIA
Opis djelatnosti

Hatria je specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarnih elemenata: umivaonika svih vrsta i oblika, podnih i visećih WC-a i bidea, tuš kabina, ali i namještaja, polica, dodataka i držača za ručnike.

Brand pripada Marazzi grupi.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Sav proizvodni "know-how" i napredna tehnologija nalaze savršenu sintezu u Hatria proizvodima: keramičkim komadima s visokim sadržajem inovacija koji ih čini jedinstvenima, prepoznatljivima i neponovljivima.

Korištenje najčišćih sirovina, točna i rigorozna izrada prototipa te upravljanje svim fazama proizvodnog procesa poduprti su čvrstom keramičkom tradicijom, koja je s vremenom nadopunjena sve sofisticiranijim tehnologijama. Visoko napredni automatski proizvodni pogon smješten u Teramu, Italija, osnova je za razvoj kompletnog asortimana proizvoda koji zadovoljavaju potrebe suvremene kupaonice.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi