Tvrtka DRACO, iako je poznata za svoja hidroizolacijska rješenja, već duže vrijeme nudi i široku paletu proizvoda građevinske kemije. Predani radu na istraživanju i razvoju novih proizvoda, iz njihove tvornice u Muću, nedavno su izašli potpuno novi proizvodi.

Tako, među njihovim epoxy i poliuretanskih podova, od sada nalazi se i DRACO FLOOR 130, kojeg možemo svrstati u cementne podove. DRACO FLOOR 130 je samonivelirajuća cementna masa sa specijalnim aditivima koja se koristi za izravnavanje i zaglađivanje grubih površina podova. Nanosi se u debljini od 3 do 30 mm u jednom radnom koraku.

Kako radovi vrlo često trebaju biti završeni u jako kratkim rokovima, uvijek je poželjno imati materijale koji će omogućiti skraćivanje rokova do polaganja završnih obloga. DRACO FLOOR 130 koristi se za izravnavanje i zaglađivanje estriha i betonskih podloga i za izravnavanje podloga prije ugradnje završne obloge od keramičkih pločica, parketa ili lijevanih podova za mala do srednja opterećenja.

DRACO, u svojoj ponudi, od nedavno, ima i puno širu paletu mortova.

DRACO FIX 120 je jednokomponentni mort na bazi cementa koji se upotrebljava za zaglađivanje i zaštitu betona i žbuke na bazi cementa koje imaju dobru mehaničku čvrstoću. DRACO FIX 140 koristimo za konstruktivne sanacije oštećenih armirano-betonskih konstrukcija, ručno ili strojno reprofiliranje betona, za konstruktivna ojačanja i građevine podložne dinamičkim opterećenjima. Još jedan od  novih DRACO mortova je i DRACO FIX 145, tekući mort za popravak stupova i greda, za sanaciju oštećenih betonskih (industrijskih i cestovnih) podova te za ispunjavanje krutih spojeva betonskih elemenata.

DRACO FIX 200 možemo definirati kao završnu fina paropropusna žbuka za isušivanje zidova od cigle, kamena i ostalih mineralnih materijala koji su u uvjetima kapilarne vlage, a DRACO FIX 220 KAO cementno-vapneni makroporozni paropropusni mort za isušivanje zidova.

Puno je novih proizvoda izašlo iz DRACO laboratorija i proizvodnog pogona u Muću, a sve možete pronaći na novom DRACO webshopu koji nosi prigodan naziv dracostore.hr. DRACO pogon u Muću objedinjuje istraživanje i razvoj proizvoda u moderno opremljenom laboratoriju i proizvodnju s potpuno automatiziranim postrojenjem.

Posvećeni kontroli kvalitete i razvoju, DRACO inženjeri kemije predano rade na svakom DRACO proizvodu, budućem i postojećem. Djelatnici laboratorija sakupljaju i analiziraju podatke, predano razvijaju nove sustave te istražuju nove procese.

DRACO d.o.o.
DRACO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka na području cijele Hrvatske. Djelujemo i u Srbiji i BiH preko partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi