Već više od 20 godina Print Grupa lider je digitalnog tiska u Hrvatskoj. U ljeto 2020. godine došao je trenutak za energetsku obnovu proizvodne hale.

OPIS PROJEKTA

Već više od 20 godina, Print Grupa lider je digitalnog tiska u Hrvatskoj. Sredinom 2020. došao je trenutak za energetsku obnovu proizvodne hale, koja je obuhvatila i rekonstrukciju krova, a u bliskoj budućnosti planira se i izgradnja novih proizvodnih kapaciteta.

ZAHTJEVI PROJEKTA

Najvažniji zahtjev i uvjet bilo je jamstvo dugotrajnosti krovnog rješenja. Upravo zbog toga odluka je pala na Sarnafil® TS 77: na 1200 m2 krovnog prostora ugrađena je membrana koja jedina na tržištu ima službeno ispitivanje nezavisne institucije „Institut für Bautenschutz, Baustoffe und Bauphisik", Fellbach, Njemačka, i to za vijek trajanja dulji od 25 godina.

SIKA RJEŠENJA

Sarnafil® TS 77 je krovna membrana na bazi FPO-a s dvostrukim ojačanjem, postojana na starenje, vremenske uvjete i UV zračenje. Ugrađena je zajedno sa Sarnafil® TPO limom, pomoću Eurofast® vijaka i tipli.

Novi krov obuhvaća i 280 S-Lightning Conductor Clip 8 mm nosača za gromobrane te Sarnafil® T Lightning Conductor Flashing završnih TPO elemenata.

Uz sve to, ugrađena je i nova parna brana SikaR BituSeal® T-230 PA na bazi destiliranog bitumena, ojačana staklenom mrežicom i kaširana aluminijskom folijom.

SUDIONICI PROJEKTA

Investitor: Print Grupa d.o.o.
Izvođač: Spektar Izolacije d.o.o.
Sika koordinator projekta: Damir Marđetko

Autor: Petra Kolman Gabrić

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi