Kao inovator u svijetu WC-a, TECE proširuje svoj asortiman za beskontaktnu elektroničku aktivacijsku tipku za WC.

TECEsolid je robusna i u pogledu vode štedljiva aktivacijska tipka za javne objekte i raspolaže tehnikom dvokoličinskog ispiranja jednostavnom za uporabu. Idealna je za projekte u kojima se teži minimalističkom i purističkom dizajnu.

Ovdje se po prvi puta primjenjuje novi senzor koji potječe iz tehnologije kamere. On vrlo precizno prepoznaje beskontaktnu aktivaciju dvokoličinskog ispiranja i nenamjerne pokrete korisnika – neplanirano ispiranje se reducira. Nova TECEsolid sadrži program za higijensko ispiranje i ispiranje u intervalima te omogućuje programiranje aplikacijom.

Prednosti nove aktivacijske tipke

Puristički dizajn, robustna konstrukcija, atraktivna cijena – atributi su koji seriju aktivacijskih tipki TECEsolid čine osobito zanimljivom za uporabu u javnim i polujavnim prostorima. Tipke imaju otpornu, dva milimetra debelu površinu od plemenitog čelika i mogu se pričvrstiti vijcima tako da su skriveni, što ih pouzdano štiti od krađe.

No, prije svega zahvaljujući čistom izgledu elektroničke ili manualne aktivacijske tipke za WC i pisoar ostavljaju dobar dojam – i to kod najrazličitijih zahtjeva za uređenjem: od jednostavnog ili luksuznog objekta pa sve do zahtjevne privatne kupaonice.

Izbor površina je širok: četkani/polirani plemeniti čelik s ili bez zaštite od otisaka prstiju, izvedba u mat bijeloj ili sjajnoj bijeloj boji te kao krom sjaj. Tehnološki savršeni proizvod ove obitelji nova je i beskontaktna aktivacijska tipka za WC s dvokoličinskim ispiranjem.

Još jedna prednost ove tipke je u tome što osigurava higijenu vode za piće jer redovita izmjena vode instalaciji pitke vode sprječava stagnaciju i time prevenira širenje mikroorganizama i zdravstvene rizike. TECEsolid je integrirao intervalsko ispiranje za dovod hladne vode.

Mjerenje prostora i vremena

ToF-senzori mjere i interpretiraju pokrete trodimenzionalno i u odnosu na vrijeme. TECE tu tehniku primjenjuje sada po prvi put na WC-u.

Novi senzor mjeri udaljenosti puno preciznije od uobičajenog infracrvenog senzora i zna razlikovati između pokreta u prostoru, položaja ruke i sjedala. Uđe li osoba u područje detekcije, zasvijetlit će polja tipkala (jedno ili dvokoličinsko ispiranje).

Ispiranje se aktivira u razmaku od oko dva centimetra udaljenosti od ruke. Ako se ponekad zaboravi ispiranje, program automatski aktivira sigurnosno ispiranje. Beskontaktna aktivacija ispiranja i sigurnosno ispiranje ispunjava higijenske zahtjeve u javnom WC-u.

Programiranje je vrlo jednostavno i odvija se putem aplikacije koja se može besplatno preuzeti u App storeovima. TECEsolid elektronika za WC može se programirati na proizvodu preko aplikacije s Bluetoothom ili se može povezati s CNUS-om. Aktivacija ispiranja moguća je preko vanjskog tipkala (primjerice na preklopnoj ručkici).

Fotogalerija (3)

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi