CEMEX, globalni lider u industriji betona, koristi svoje inovativne i istraživačke mogućnosti, ekskluzivnu tehnologiju aditiva i stručnost u betonu kako bi na tržište donio nova građevinska rješenja, osiguravajući tako uspjeh svojih kupaca.

Usmjeren na specifične građevinske potrebe, specijalni beton Evolution je rješenje jednostavno za korištenje koje omogućuje gladak izgled površine, vrhunsku čvrstoću i brzo postavljanje. Beton teče ravnomjerno, ispunjavajući sve prostore u oplati samo vlastitom težinom, bez potrebe korištenja strojeva. Time se ne ostvaruju samo uštede u primjeni, već se smanjuju i troškovi povezani s eliminacijom buke na gradilištu. Također, Evolution zadržava stabilnost u svim uvjetima i ostaje homogen tijekom transporta i ugrađivanja.

Finim podešavanjem sastojaka i recepture betona za hrvatsko tržište su razvijena dva proizvoda Evolution prilagođena dvjema primjenama: Evolution SCC, samozbijajući beton za najsloženije konstrukcijske elemente te Evolution ARH, lako ugradivi beton za izvedbu arhitektonskih vidnih betona.

Inovativan tehnički razvoj omogućio je prepoznatljive značajke Evolution betona:

  • Nema potrebe za opremom za zbijanje i potreban je manji broj radnika za ugradnju, ravnanje i završnu obradu.
  • Poboljšana obradivost i izvrsna rana čvrstoća za projekte kod kojih je brzina gradnje prioritet.
  • Evolution je tekuć što omogućava kvalitetnu gradnju i na teško pristupnim mjestima.
  • Eliminirana je buka koju proizvode uređaji za zbijanje betona te je time situacija na gradilištu bolja u pogledu zdravlja i sigurnosti.
  • Očvrsnuti beton se odlikuje ravnom i glatkom površinom koja ne zahtjeva površinsku obradu.

Evolution samozbijajući i lako ugradivi beton je izuzetno prilagodljiv za realizaciju čak i najzahtjevnijih arhitektonskih rješenja i korištenje složene oplate što ga čini idealnim za složene inženjerske konstrukcije.

Njegove karakteristike omogućuju lakše, brže i učinkovitije ugrađivanje betona s čvrstoćom, protočnošću i završnom obradom koju danas traže arhitekti i građevinari.

Više informacija na: www.cemex.hr/evolution

CEMEX HRVATSKA d.d.
CEMEX HRVATSKA d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, BiH i Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi