CEMEX HRVATSKA d.d.
Opis djelatnosti
CEMEX Hrvatska najveći je hrvatski proizvođač prvoklasnog cementa i značajan sudionik na tržištu s jakim pozitivnim utjecajem na domaće gospodarstvo, snažno opredijeljen poslovanju na načelima održivog razvoja.

Na tržištu betona prisutni smo sa svojim betonarama u Kaštelima, Zagrebu, Varaždinu i Zadru iz kojih isporučujemo standardne i specijalne betone certificirane sukladno važećim normama. Značajni dio naše ponude čine i dekorativni betoni te izrada betonskih kolnika.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Osnovan 1906. u Meksiku, CEMEX je od malog lokalnog igrača, brojnim akvizicijama, postao uspješna globalna kompanija koja osigurava građevinske proizvode najviše kvalitete i pouzdanu uslugu kupcima i zajednicama u više od 50 zemalja svijeta. Tvrtka broji gotovo 44.000 zaposlenika.

CEMEX Hrvatska jedna je od najvećih hrvatskih tvrtki, ujedno i vodeći izvoznik, značajan poslodavac te odgovoran društveni partner koji svoje poslovanje temelji na principima održivog razvoja i poštivanja najviših etičkih načela.

Certifikati ISO 14001 i 9001, OHSAS 18001, Poslodavac Partner, zatim nagrade poput Zlatne kune, Zlatnog ključa, Dodira Dobrote, DOP-a za sve, Indeksa DOP-a i ostalih, čine samo mali dio brojnih priznanja koja je CEMEX Hrvatska kroz stoljetno poslovanje ostvarila zahvaljujući svojim kontinuiranim ulaganjima.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi