Norveški električni konvektorski radijatori BEHA spadaju u sam vrh ponude radijatora na tržištu po kvaliteti i dizajnu. BEHA elektro AS (BEHA skračeno od "Berg Hansen's Electric Workshop) je jedan od najstarijih i najatraktivnijih tradicionalnih električnih tvrtki u Norveškoj u istom obiteljskom vlasništvu od osnivanja 1917 godine, sa proizvodnim pogonima u Porsgrunnu, udaljenom 150 km od g Osla.

Znanje i više od 90 godina tradicije, više od 10 miliona prodanih radijatora, te sama činjenica da je Beha oduvijek bila vodeća u razvoju novih tehnologija i poboljšanih metoda proizvodnje stvorilo je zvučno ime koje je osnova za odličan ugled tvrtke na tržištu i sinonim za norvešku kvalitetu i izvrsnost. Osnovna namjena BEHA radijatora je korištenje radijatora kao sistem primarnog grijanja stambenih i poslovnih prostora u kojima se instalirani radijatori koriste kao centralno grijanje, 0-24 sata na dan, što je jedna od najvećih prednosti BEHA radijatora.

Jedna od primjena BEHA radijatora odnosi se i na grijanje vikendica, apartmana i ostalih prostora koji se povremeno koriste, a zahtijevaju kvalitetno i ekonomično grijanje, koje je uz to i iznimno jednostavno za održavanje. Isto tako BEHA radijatori se mogu koristiti i kao sistem dogrijavanja prostora koji već posjeduju neki drugi oblik osnovnog grijanja kao što je klima.

No osim tradicionalne primjene grijanja stambenih i uredskih prostora, BEHA radijatori se koriste i za grijanje specijalnih prostora koji zahtijevaju najviši stupanj sigurnosti i pouzdanosti te su kao takvi prepoznati i instalirani u Nuklearnoj elektrani Krško, zatim kao rješenje za grijanje meteoroloških postaja Državnog hidrometeorološkog zavoda, grijanje signalizacijskih i sigurnosnih postaja Slovenskih željeznica, grijanje postrojenja u sklopu postrojenja Vjetroelektrane Pelješac – Ponikve ili grijanje prostorija gradskog muzeja Sisaka.

Svi BEHA radijatori posjeduju precizan elektronski termostat 0.2 C pri sobnoj temperaturi, čime osiguravaju kontinuiranu ciljanu temperaturu u prostoriji bez oscilacija, što pridonosi komforu i ugodnosti boravka u prostoriji koja se grije, a ujedno smanjuju potrošnju električne energije. BEHA radijatori posjeduju niskotemperaturne grijače velike površine i efikasnosti, čija temperatura nikada ne prelazi 225 C (prilikom paljenja i prvog zagrijavanja ), odnosno maksimalnih 90C (prilikom normalnog rada) što eliminira negativni efekt paljenja prašine i dlake, te BEHA radijatore čini iznimno povoljnim za ljude koji pate od alergija i astme. Isto tako treba naglasiti da su BEHA radijatori iznimno efikasni u zagrijavanju jer su primarno dizajnirani za potrebe skandinavskog podneblja – iznimno hladne zime i ekstremne zime – te besprijekorno rade i na temperaturama od -20 C i više.

Jedna od bitnih značajki BEHA radijatora je IP24 stupanj zaštite i dvostruka izolacija, što ih čini pogodnim i sigurnim za instaliranje u vlažne prostore – kupaone, wc, bazenske prostore, podrume i slično. Svi radijatori standardno dolaze pred pripremljeni za jednostavnu plug&play montažu BEHA TP100 dodatnog štednog modula, koji služi kao automatski tajmer koji snižava temperaturu u prostoru za 5 C od namještene na termostatu, čime se može dodatno uštedjeti 15-25% na energiji, ovisno o programu.

Pošto BEHA radijatori ne posjeduju nikakav medij koji je potrebno nadopunjavati ili pokretne dijelove koje bi trebalo mijenjati – trošak održavanja se svodi na redovito brisanje prašine ploha radijatora ili periodičko pranje ploha radijatora vlažnom krpom bez kemijskih sredstava.

www.beha.com.hr

Izvor: TERSUS d.o.o.

TERSUS d.o.o.
TERSUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi