TERSUS d.o.o.
Opis djelatnosti
Uvoz i distribucija Norveških električnih radijatora Beha.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Predstavljamo poduzeće BEHA, Prosgrunn, Norveška

Beha je jedan od najstarijih i najatraktivnijih tradicionalnih električnih tvrtki u Norveškoj, još je uvijek u funkciji i u istom obiteljskom vlasništvu. Skupine proizvoda koje tvrtka BEHA proizvodnja, Prosgrunn, Norveška danas proizvodi u potpunosti su iste kao i oni proizvodi koje je tvrtka proizvodila u trenutku osnivanja 1917 godine - električna kuhala i grijači.

To znanje, razvijali smo tijekom mnogih godina, a sama činjenica da je Beha oduvijek bila vodeća u razvoju novih tehnologija i poboljšanih metoda proizvodnje stvorilo je zvučno ime koje je osnova za odličan ugled tvrtke na tržištu. U Porsgrunnu, oko 150 kilometara južno od glavnog grada Osla, Beha ima napredne proizvodne pogone na 12,000 kvadratnih metara.

Ovo područje sadrži poseban odjel za izradu tankih ploča, postrojenje za emajliranje i odjel za montažu. Isto područje također uključuje glavno skladište odakle se šalje roba na destinacije u Norveškoj i inozemstvu. Beha je potpuno Norveška tvrtka koja je u privatnom vlasništvu, na što smo vrlo ponosni.

Poduzeće Tersus d.o.o. je generalni zastupnik firme BEHA za područje zemalja bivše Jugoslavije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi