Posljednjih godina crijep doživljava pravu renesansu, zajedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu. Nexe crijep u potpunosti je napravljen od prirodnih materijala i zadovoljava najviše standarde kvalitete. Dizajnom i funkcionalnošću, Nexe crjepovi namijenjeni su i kontinentalnim i mediteranskim područjima, a svojim karakteristikama odolijevaju svim vremenskim uvjetima, bila kiša, tuča, snijeg ili sunce, s NEXE krovom sigurni ste dugotrajno jer ostvarujete jamstvo od 50 godina.

Ako se uzme u obzir da je vijek trajanja crijepa minimalno pola stoljeća, kada se jednom odlučite natkriti krov nekim crijepom, zapravo ste donijeli odluku za cijeli život. Zato odaberite model Nexe crijepa koji vam najviše odgovara, a ništa manje nećete biti zadovoljni i izuzetno povoljnim cijenama. Neka vaša kuća postane prostor vrhunske ugodnosti. Neka postane dom.

NEXE CRIJEP
NEXE CRIJEP
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi