NEXE CRIJEP
Opis djelatnosti
Dilj d.o.o. Vinkovci proizvođač je prirodnog glinenog crijepa s tradicijom dužom od 90 godina. Od 2002. godine nalazi se u sastavu Nexe grupe. Brojnim investicijama u zadnjih 10-ak godina tvrtka je dosegla razinu kvalitete koja zadovoljava sve europske norme, te posjeduje najmoderniju tehnologiju za proizvodnju vrhunskog crijepa.

PRIRODNI MATERIJAL
Usporedno sa širenjem svijesti o zdravom i ekološki prihvatljivom životu, crijep je u potpunosti napravljen od prirodnih materijala.

DIZAJN
Dizajnom i funkcionalnošću Nexe crjepovi namijenjeni su kontinentalnim i mediteranskim područjima.

KVALITETA I JAMSTVO
Na kompletan sustav krova s NEXE KROV PLUS krovnom opremom ostvaruje se jamstvo od 50 godina

CRJEPOVI U PONUDI: CEZAR, OKTAVIJAN, DIOKLECIJAN - proizvodi velikog formata; GLINEX KONTINENTAL, MEDITERAN, MEDITERAN ANTIK, GLINEX PREMIUM; VALENS (NOVO) - Ravni crijep

CIGLA U PONUDI (NOVO):
- TERMO PROGRAM
- KLASIČNI PROGRAM
- PREGRADNI PROGRAM
- STROPNI PROGRAM

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka zapošljava oko 200 radnika. Prisutna je na tržištima RH, BiH, SiCG, Ukrajine, Mađarske, Slovenije, Albanije, Austrije. Glavna tržišta su Hrvatska i Bosna i Hercegovina.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi