Tvrtka ZTB Gradnja d.o.o. bavi se izgradnjom objekata do potpune funkcionalnosti pri čemu se odrađuju i koordiniraju građevinski, obrtnički te instalaterski radovi kao i radovi na uređenju okoliša. Ugovorene poslove tvrtka realizira u suradnji s društvom Zagorje – Tehnobeton d.d. koje u vlastitom proizvodnom pogonu u Varaždinu, proizvodi i prodaje armirano betonske prefabricirane elemente za izgradnju montažnih hala te objekata visokogradnje i niskogradnje.

ZTB Gradnja d.o.o. je izvođač radova koji kroz realizaciju projekata jamči kvalitetu, inovativnost i sigurnost izvedenih radova s ciljem ostvarenja zadovoljstva investitora, poslovnih partnera i svojih zaposlenika uz poštivanje vremenskih rokova i preuzimanje odgovornosti za sve potrebne aktivnosti u svojoj djelatnosti.

Brojne građevine i reprezentativni objekti koji je izgradila ZTB Gradnja d.o.o., jasni su pokazatelj kvalitete i postojanosti tvrtke. Jedan od takvih uspješno realiziranih objekata je i Kos - Logistički centar, investitora Kos Transporti d.o.o. iz Varaždina, jedne od najvećih transportnih tvrtki u Hrvatskoj koja pruža usluge transporta i međunarodnog otpremništva, skladištenja i manipulacije s carinskom i necarinskom robom.

Logistički centar je kombinacija AB montažno monolitne konstrukcije, pri čemu je temeljni dio građevine monolitni, dok je ostatak građevine AB montažna gradnja (AB montažna konstrukcija i AB fasadni paneli proizvedeni su u proizvodnom pogonu Zagorje-Tehnobetona d.d.).

Poslovna zgrada logističkog centra je prizemnica, izvedena kao montažna armirano - betonska, pravilnog oblika, osnih tlocrtnih dimenzija 97,50 x 48,00 m i predviđena je za skladište, s jednokratnim aneksom ukupne veličine 48,97 x 98,58 m.

Zgrada logističkog centra se sastoji od višeg dijela – skladišta (koji služi za istovar robe dopremljene kamionima te pretovar ili istovar i skladištenje te utovar i daljnju distribuciju neprehrambene robe), te nižeg dijela nadstrešnice. Na kraju nadstrešnice je zasebna cjelina - aneks koji predstavlja upravni dio zgrade. Aneks se sastoji od prizemlja i kata, a krov je zajednički sa nadstrešnicom. Skladište i nadstrešnica s aneksom spojeni su uzdužno, po srednjoj osi objekta.

ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske (ovisno o narudžbi).
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi