Aluminijska pergola Terrassendach Premium

Vaše krovište izloženo je vjetru i raznim vremenskim uvjetima 365 dana u godini. Zato treba biti dovoljno kvalitetno da izdrži opterećenja, treba biti otporno na UV zrake, dugotrajno i bez korozije, ali i dalje ostati estetski ugodno.

Ako držite do dizajna i kvalitete savršeno rješenje su vrtni krovovi tvrtke Gutta. Premium nadstrešnice njemačke proizvodnje dostupne su u širokom rasponu dimenzija i vrste pokrova, u debljini od 16 mm i s garancijom od 10 godina.

Plastificirani aluminijski profili dostupni su u bijeloj ili antracitnoj izvedbi, sigurni su od korozije i imaju trajno atraktivan izgled.

Zahvaljujući širokoj paleti dodatne opreme sustav nudi veliku svestranost i fleksibilnost. Na primjer, stupovi i potporni nosači mogu se pojedinačno podesiti, krovni nagib je također fleksibilan, omogućujući podešavanja od 5 do 20 stupnjeva, mogu se instalirati zasloni za zaštitu privatnosti…

Kupci mogu birati između provjerene i pristupačne ručne radilice, i za električno upravljanje s prekidačem ili odabrati električno upravljanje putem aplikacije za pametni telefon.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pošaljite upit!

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi