Aluminijska pergola Terrassendach Premium

Vaše krovište izloženo je vjetru i raznim vremenskim uvjetima 365 dana u godini. Zato treba biti dovoljno kvalitetno da izdrži opterećenja, treba biti otporno na UV zrake, dugotrajno i bez korozije, ali i dalje ostati estetski ugodno.

Ako držite do dizajna i kvalitete savršeno rješenje su vrtni krovovi tvrtke Gutta. Premium nadstrešnice njemačke proizvodnje dostupne su u širokom rasponu dimenzija i vrste pokrova, u debljini od 16 mm i s garancijom od 10 godina.

Plastificirani aluminijski profili dostupni su u bijeloj ili antracitnoj izvedbi, sigurni su od korozije i imaju trajno atraktivan izgled.

Zahvaljujući širokoj paleti dodatne opreme sustav nudi veliku svestranost i fleksibilnost. Na primjer, stupovi i potporni nosači mogu se pojedinačno podesiti, krovni nagib je također fleksibilan, omogućujući podešavanja od 5 do 20 stupnjeva, mogu se instalirati zasloni za zaštitu privatnosti…

Kupci mogu birati između provjerene i pristupačne ručne radilice, i za električno upravljanje s prekidačem ili odabrati električno upravljanje putem aplikacije za pametni telefon.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam pošaljite upit!

Ulazne nadstrešnice Guttavordach BS

Predstavljmo još jedan njemački proizvod – ulazne nadstrešnice Guttavordach BS! Radi se o modernim nadstrešnicama izrađenim od plastificiranog aluminija u antracit boji.

Podignuti prednji rub nadstrešnice odvodi kišnicu na bočnu stranu, a pored toga, izolacijski sloj nadstrešnice minimalizira zvuk kiše. Integrirano LED svjetlo velikog je intenziteta i male potrošnje.

Nadstrešnica je pogodna za natkrivanje ulaza, balkona, izloga, za natkrivanje bankomata. Iako ima moderan i inovativan dizajn lijepo će se uklopiti i na tradicionalnim tipovima kuća.

Postoji mogućnost kupnje bočne stijene izrađene od istog materijala i boje kao i nadstrešnica, ili cijelog kompleta koji uključuje nadstrešnicu i bočnu stijenu.

Individualnost, udobnost i kvaliteta. To su osnovni kriteriji pri projektiranju vanjskog životnog prostora, a vrhunski proizvodi tvrtke Gutta u potpunosti ih ispunjavaju.

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi