Montažna kuća NADALINA

Brzina izvedbe, energetska učinkovitost i cijena prednost su montažnih ili gotovih kuća. Dostupne su kao tipski projekti s gotovom dokumentacijom i proračunom troškova, ili kao individualiziran projekt u potpunosti prilagođen zahtjevima klijenta.

Ako ste u potrazi za novim domom preporučujemo montažne kuće tvrtke Domusplus. Pogledajte nekoliko prijedloga!

DOMUS montažna niskoenergetska kuća

Obiteljska kuća s potkrovljem. Na samom ulazu u kuću smještena je garderoba, kupaonica i tehnička prostorija. U prizemlju se nalazi i radna soba koje se može koristiti i kao gostinjska soba. Prostor kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka i stubišta povezana je cjelina koja obiluje svjetlošću i toplinom. Terasa povezana sa blagovaonicom svakako je detalj spreman za ugodna druženja i odmor. Na prvi kat dolazi se iz prostora dnevnog boravka stubištem koje je samo po sebi dodatan ukras. Uz simpatičnu galeriju na prvom katu smjestile su se roditeljska soba, dvije dječje sobe i kupaonica.

ORION montažna niskoenergetska kuća

Orion je prizemnica složenog tlocrtnog rješenja u svega 86 m2 neto korisne površine. Ovu kuću krase veliki dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i terasa sa prostorom za opuštanje. Dvije spavaće sobe sa garderobom, kupaonicom, wc-om te tehničkom prostorijom daju potpunu cjelinu jednog skladnog doma. Simpatičan izgled te skladne linije ovu će kuću lako smjestiti na raznolika zemljišta.

ROBINIA montažna niskoenergetska kuća

Skladna prizemnica od 130m2 neto korisne površine prepoznatljiva je po velikom otvorenom prostoru dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje uz koju se nalazi ostava. Iz dnevnog boravka izlazi se na natkrivenu terasu savršenu za opuštanje i uživanje. Dvije prostrane dječje sobe, roditeljska soba s ugradbenim ormarima po cijeloj dužini zida, kupaonica i tehnička prostorija čine je savršenim odabirom za obitelj od 4 člana.

DOMUS plus d.o.o.
DOMUS plus d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi