DOMUS plus d.o.o.
Opis djelatnosti

DOMUS plus je građevinska tvrtka koja djeluje na području projektiranja, izrade i gradnje montažnih niskoenergetskih kuća.

Tvrtka smo čiji zaposlenici posjeduju višegodišnje iskustvo u projektiranju, izradi i montaži kuća. Cilj nam je unaprijediti kulturu življenja u ekološki i energetski prihvatljivijim montažnim kućama, uz povećanje svijesti o prednostima građenja i življenja u takvim kućama.

Vođeni idejom održivog razvoja, promičemo i takav način poslovanja, što dokazuje i naš ISO certifikat 14001 koji se odnosi na zaštitu okoliša.

Isto tako, misija nam je podići prepoznatljivost niskoenergetskih montažnih kuća u Republici Hrvatskoj na europske standarde, što takav oblik građenja zaslužuje.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
DOMUSplus je tvrtka koja je okupila najbolje i najiskusnije eksperte u procesu projektiranja, izrade i montaže gotovih kuća s ciljem postizanja kvalitete gotovih kuća kakva je i u ostalom dijelu zapadne Europe. Firma zapošljava visokoobrazovane kadrove s višegodišnjim iskustvima na poslovima prodaje i projektiranja, te kvalificirane u poslovima proizvodnje i montiranja gotovih kuća.
DOMUS plus d.o.o. se nalazi u ovim kategorijama:
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi