STIHL SE 62 je mokro-suhi usisavač, prikladan za korištenje u domaćinstvu, ali je, zahvaljujući moćnom pogonskom motoru i brojnim dodacima, primjenjiv i u industriji i obrtništvu.

Radi se o usisavaču posebno uobličenom da uklanja suhu kao i mokru nečistoću u kućanstvu, u radionici ili proizvodnom pogonu, te na okućnici. Opremljen je izuzetno otpornom filter vrećicom od flisa, ali moguće ga je koristiti i bez vrećice, posebno kad ga se koristi za uklanjanje tekućina. U tom slučaju koristi se posebno uobličena sapnica s gumenim lamelama.

Uređaj je opremljen mnoštvom dodatne opreme, a uz korištenje uske sapnice za teško pristupačna mjesta nudi mogućnost ispuhivanja nečistoće s područja van dosega. Zahvaljujući snažnom motoru od 1,4 kW sposoban je i za dulje radne intervale.

Sve u svemu, ovo je usisavač jačih performansi, koji će lako naći primjenu pri zahtjevnijim kućnim zadacima, ali i kod profesionalaca.

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi