Za modernizaciju vaše instalacije grijanja s Bosch opremom nude vam se brojne mogućnosti. Bosch za svaki energent i za svaku veličinu objekta može ponuditi odgovarajuće rješenje, bez obzira radi li se o obiteljskim kućama ili se radi o stambenim jedinicama. Upravo naši sustavi grijanja prilagođeni vašim potrebama, u znatnoj mjeri olakšat će vam izbor vama najprikladnijeg sustava grijanja, čime ćete dobiti novi sustav optimalne energetske učinkovitosti.

Nakon 15 do 20 godina u pravilu se stara instalacija grijanja zamjenjuje novom. U tom periodu instalirana tehnologija često zastari i u mnogim slučajevima još je predimenzionirana. Kotao ne radi optimalno što rezultira nepotrebno velikom potrošnjom goriva. Ako ste se odlučili za novu instalaciju grijanja na prirodni plin i želite izračun troškova i povoljnu sanaciju instalacije grijanja, ne trebate samo paziti na cijenu novog uređaja, nego i na njegove tehničke karakteristike.

Plinski kondenzacijski uređaj siguran u budućnosti isplativa je investicija. Svaki ušteđeni kubični metar prirodnog plina osjetiti ćete na vašem novčaniku, a pored toga pridonijeti ćete zaštiti prirodnog okoliša smanjenjem emisija CO2.

Bosch plinske kondenzacijske uređaje možete nabaviti u svim veličinama toplinskih učinaka i u različitim varijantama. Nova kondenzacijska tehnologija je konstrukcijski riješena na način da je neovisna o zraku iz prostorije.

Dodatno treba naglasiti visoku razinu sigurnosti Bosch kondenzacijskih uređaja zbog činjenice da su tvornički opremljeni s nepovratnom dimovodnom zaklopkom kojom je onemogućen bilo kakav povratak dimnih plinova kroz uređaj nazad u stambeni prostor. Što se tiče uštede s novim kondenzacijskim uređajem, procjena je da se može uštediti do 30% energenata u odnosu na zastarjele sustave.

Osim na uštedi u potrošnji plina kod novih kondenzacijskih uređaja je smanjena potrošnja električne energije, jer su svi uređaji opremljeni novim štedljivijim pumpama koje zahtijevaju manje električne energije, a s boljom i kvalitetnijom regulacijom postižu se i veće uštede. I ništa manje bitna stavka za kraj, smanjuje se emisija štetnih plinova u atmosferu, čime štitimo okoliš.

Više informacija na www.bosch-climate.com.hr

ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi