Guttaglis polikarbonat DUAL LEXAN 16 mm s antracit prugama

Prilikom renoviranja krovišta i odabira novih proizvoda izbor često pada na šuplje polikarbonatne ploče, odnosno prozirna krovišta s toplinskom izolacijom.

Odlično su rješenje za izolirano ostakljenje krovova i zidova sa širokim spektrom primjene u svim područjima građevine za industriju i stanovanje. Na primjer, za krovište pergola i balkona, sportske terene, bazene, stajališta javnog prijevoza, trgovačke centre, javne zgrade itd.

Izrađene su od vrlo fleksibilnog, čvrstog i otpornog polikarbonata i sadrže UV zaštitni filter.

Za sve one koji traže moderno rješenje za izolirano ostakljenje zidova ili krovova predstavljamo Guttaglis polikarbonatne ploče sa zebra efektom. Pružaju moderan i kreativan izgled uz garantiranu dugotrajnu kvalitetu i pouzdanu zaštitu - jednostavno sve u jednom!

Zebra dizajn pruga s visokokvalitetnim polikarbonatom savršen je spoj koji će vaš osobni kutak za privatnost u trenu učiniti još ljepšim i modernijim!

Fotogalerija (2)

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi