Odabir ulaznih vrata mora zadovoljiti određene kriterije; najvažnija je svakako funkcionalnost, ali i kvaliteta, otpornost i dizajn. Ulazna vrata svakako su dugoročna investicija te je potrebno uzeti u obzir sve faktore kako bi donijeli ispravnu odluku. Ona nas štite od vanjskih utjecaja, odličan su izolator, kako toplinski tako i zvučni, pružaju sigurnost…

Izuzetna pažnja za poseban izgled

Vrhunsku kvalitetu i dizajn nude vam PVC ulazna vrata napravljena iz profila KÖMMERLING. Ova vrata zadovoljit će i one najzahtjevnije jer su vrata visokokvalitetna, unikatna, dugovječna, moderna i atraktivna. Kako bi vrata zadovoljila svojom funkcionalnošću, ugrađene su spojnice nosivosti 120 kg, moderne i visokokvalitetne, te brave s dodatnim zatvaračima u obliku masivnih kljunova. Sigurnosni kljunovi ugrađuju se standardno, bez dodatne naplate. Pocinčanim čelikom dodatno su ojačani krilo i okvir, zavaren pomoću posebnog plastičnog umetka.

U Troha-Dilu se prilikom proizvodnje pazi i na najsitnije detalje jer su ulazna vrata ipak glavni dio stolarije te moraju biti usklađena s ostatkom dizajna i stila kuće ili stana te također zadovoljiti funkcionalnošću. U ponudi je nekoliko stotina različitih modela vrata s ukrasnim panelima, te modeli ulaznih vrata s prečkama.

PVC TEAM, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU
PVC TEAM, OBRT ZA USLUGE I TRGOVINU
Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi