Tvrtka Montažne kuće DLB d.o.o. bavi se projektiranjem, proizvodnjom i montažom niskoenergetskih montažnih objekata svih namjena.

Veliko višegodišnje iskustvo u projektiranju i građenju te preko 100 odrađenih i izgrađenih objekata garancija su stručnosti tvrtke Montažne kuće DLB d.o.o., a rezultat je sveobuhvatna podrška investitoru u gradnji niskoenergetske montažne kuće.

Kompletna podrška investitorima

Stručni tim tvrtke Montažne kuće DLB d.o.o. daje investitorima kompletnu podršku, od razrade idejnog projekta pa do konačnog projekta koji zaokružuje njihove želje i potrebe, bilo da se radi o privatnom ili poslovnom objektu, Za one koji po prvi put kreću u izgradnju na raspolaganju su za sva pitanja i izradu ponude za montažnu niskoenergetsku kuću bez skrivenih troškova.

Osim povoljne cijene, montažne kuće tvrtke Montažne kuće DLB d.o.o. imaju i garanciju od 30 godina na stabilnost i sigurnost konstrukcije, a vijek trajanja ovakve kuće je minimalno 150 godina. Montažne kuće proizvode u vlastitom pogodnu u Varaždinu.

Prednosti montažnih kuća

Za kvalitetno izgrađenu montažnu kuću i njenu izradu "ključ u ruke" potrebno je maksimalno tri mjeseca, a sama montaža objekta gotova je za svega nekoliko dana. Kod montažnih kuća ne postoji potreba zadovoljenja mnogostrukih uvjeta prilikom gradnje kako bi se postigli zadovoljavajući uvjeti za početak ili nastavak gradnje.

Kolike su uštede u montažnim kućama?

Ekološki montažni objekti imaju toplinske gubitke manje od 30 kWh/m2. S obzirom na energent koji se koristi za grijanje, godišnje se uštedi oko 700 m3 plina (cca 1.600 kn - 212,36 eura) odnosno oko 550 litara lakog loživog ulja (cca 2.500 kn - 331,81 eura). S druge strane smanjuje se emisija CO2 za 1,7 tona (u komparaciji novogradnja - montažni eko-objekt).

Zidovi montažne kuće 

Svi materijali koji se koriste u procesu proizvodnje atestirani su i u skladu su s normama Europske Unije. Širina zida je 300 mm, od čega je 260 mm izolacija. Visina zida 275 cm, a visina od gotovog poda do stropa je 260 cm. Koeficijent prolaska topline U(k) zida je 0,135 W/m2K. Kod ovakvog sustava zida, parna brana se nalazi iza drvene nosive konstrukcije, a cijevi za elektroinstalacije se provode kroz mineralnu vunu u debljini od 5 cm.

Time su izbjegnuta oštećenja folije zbog ugrađivanja utičnica i prekidača. Osim konstruktivnih elemenata kuće, unutar zidova projektiranju se razvodi PVC cijevi elektroinstalacija i eventualni dodatni razvodi za antenske sisteme, alarm i sl. te priprema za razvod vodovoda i kanalizacije. Drvni materijali zidova sušeni su do 14% vlažnosti i impregnirani prirodnim zaštitnim sredstvima koja osiguravaju potpunu zaštitu drva.

MONTAŽNE KUĆE DLB d.o.o.
MONTAŽNE KUĆE DLB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi