MONTAŽNE KUĆE DLB d.o.o.
Opis djelatnosti

Tvrtka Montažne kuće DLB d.o.o. bavi se projektiranjem, proizvodnjom i montažom NISKOENERGETSKIH MONTAŽNIH OBJEKATA svih namjena. Ponosno ističemo da smo jedna od rijetkih tvrtki koje projektiraju, proizvode i montiraju objekte po Vašim željama i za Vaše potrebe. Dobro funkcionalno rješenje, moderan dizajn, a posebno niska potrošnja energije za grijanje i hlađenje svrstavaju naše objekte na sam vrh 3E gradnje (EKOLOGIJA – ENERGIJA – EKONOMIČNOST), čiji je krajnji ishod niskoenergetski objekt.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

S obzirom da smo u ovoj branši već dugi niz godina, te iza sebe imamo preko stotinu odrađenih objekata raznih namjena izgrađenih u raznim klimatskim uvjetima te podnebljima širom cijele Europe, smatramo da imamo znanja i volje da riješimo i odradimo svaki projekt na obostrano zadovoljstvo. Za one koji po prvi put kreću u izgradnju svojeg doma, tu smo da svojim znanjem i iskustvom ništa ne prepustimo slučaju, a ukoliko imate bilo kakva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi