Dosljedan u praćenju trendova

Kako bi ostao dosljedan u praćenju trendova, TECE sada nudi umetke TECEdrainline tuš kanalica u crnoj i bijeloj mat boji.

Mat izgled aktualan je trend u dizajnu kupaonica. S novom nadopunom asortimana više puta testiranih TECEdrainline tuš kanalica, koje su sada dostupne i u mat crnoj i bijeloj boji, pokazujemo dosljednost u praćenju trendova. Dvostruki premaz osigurava izdržljive, baršunaste mat površine s elegantnim izgledom.

Još više mat efekta

Uz nove TECEdrainline boje, podrazumijeva se da TECE nudi i izbor odgovarajućih aktivacijskih tipki za WC i za pisoar, različitog dizajna i materijala, koje daju slobodu u uređenju kupaonica.

Kod novih TECEdrainline i TECEdrainline-Evo tuš kanalica, tijelo i pripadajuća dizajnerska rešetka “steel” obojani su i lako se uklapaju u prostor za tuširanje.

Prednosti su mnogobrojne.

Zahvaljujući tijelu tuš kanalice koje je izrađeno od plemenitog čelika i bez fuga, vrlo se lako čiste. Posebne montažne nožice umanjuju tragove istrošenosti. TECEdrainline-Evo dolazi s tvornički montiranom Seal System brtvećom manšetom i zaštitnim poklopcem protiv oštećenja i ulaska prljavštine tijekom ugradnje, što je od velike važnosti pri montaži.

Unutarnji nagib omogućuje optimalnu odvodnju i osigurava pravilno otjecanje vode.

Tuš kanalice usklađene su s normama DIN EN 1253 i DIN 18534, te ih je moguće kupiti u čak 5 dužina, od 700 do 1200 mm, a TECEdrainline dodatno i do 1500 mm.

Sve nove proizvode možete pogledati u našem izložbenom salonu na adresi Fallerovo šetalište 16 u Zagrebu.

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi