ONA kompaktni viseći WC, Roca

Suvremeni urbani život često znači i reduciran životni prostor, no ne i neudoban. Mnogi od nas koji već živimo u ili renoviramo mali stan, garsonjeru ili dom, često se prilagođavamo kupaonici koja mjeri samo nekoliko četvornih metara.

Kada se suočite s ovim izazovom, WC bi trebao biti vaša početna točka.

LANI viseći ormarići za kupaonicu, LAUFEN 

Iskoristite prostor s visećom WC školjkom

Zlatno pravilo kada se radi o bilo kojoj sićušnoj prostoriji jest iskoristiti visinu prostora, a ne tlocrt. U tom smislu, viseće WC školjke i ormarići mijenjaju pravila igre.

Viseće WC školjke skrivaju mehanizme vodokotlića iza zida i podižu školjku od poda. Ovo ne samo da stvara dojam većeg prostora, nego također omogućuje personalizaciju visine sjedala i istovremeno oslobađanje poda ispod, što omogućuje lakše čišćenje.

Viseći ormarići nadopunjavaju opcije za pohranu te oslobađaju prostor za spretno postavljene dodatke za udobno održavanje higijene. Za čisti, urbani izgled s fleksibilnim rješenjima za pohranu – blagoslov u kućnim okruženjima u kojima je svaki centimetar bitan – kupaonska kolekcija LANI nudi opsežan izbor opcija namještaja.

Viseći WC i umivaonik Kartell • LAUFEN i LANI ormarić, LAUFEN 

Viseći WC THE GAP, Roca 

Roca THE GAP asortiman visećih WC školjki i bidea prilagođava se svim dimenzijama kupaonice nudeći okrugle i četvrtaste modele. Pravokutna, geometrijska WC školjka ne samo da stvara upečatljivo moderan naglasak, već također pomaže udobnom postavljanju pomoćnog namještaja s obje strane.

Viseća WC školjka ONA skraćuje standardnu širinu WC školjke za čak 200 mm te ima unutrašnjost bez ruba, koja ne samo da olakšava čišćenje, već i eliminira glomazan rub na tradicionalnim školjkama.

Kompaktno ili nikako

Kompaktne WC školjke idealan su izbor za male kupaonice, omogućujući vam maksimalno iskorištavanje prostora bez kompromisa udobnosti. Uz THE GAP Round kompaktnu viseću WC školjku, dobit ćete dodatnih 6 cm prostora na podu, dok Round kompaktni monoblok smanjuje ukupnu duljinu za 5,5 cm.

THE GAP Round monoblok, Roca 

BASE ormarić, CITYPRO mješalica za tuš, LAUFEN 

Dizajnirajte i prostor oko vašeg WC-a

Nakon što ste odabrali pravi WC i namještaj za svoju malenu kupaonicu, ostali elementi dizajna teći će prirodno.

Slijedeći filozofiju visećeg WC-a, držite bitne dodatke pričvršćene na zid. S laganim, elegantnim dizajnom WC četke, posuda za sapun ili čaša za četkice iz kolekcija SONATA i HOTELS nećete pogriješiti.

Kako ne biste vizualno smaljili prostor, neka paleta vaše male kupaonice bude neutralna, s možda tu i tamo promišljenom nijansom boje ili čak bujnom biljkom koja visi na stropu. Ovo će vašu kupaonicu obilježiti umirujućom estetikom u kojoj ćete se osjećati ugodno, bez obzira na kvadrate.

HOTELS zidni držač WC četke u mat crnoj boji, Roca 


SONATA dodaci za kupaonicu u crnoj boji, Roca  

ROCA CROATIA d.o.o.
ROCA CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Prodaja preko veleprodajnih partnera na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi