Prošla su vremena kada su kupaonice služile samo za higijenu, danas je to prostorija namijenjena opuštanju i odmoru.

Užurbani i stresni život ne utječe dobro na naše zdravlje, stoga bi si trebali posvetiti određeno vrijeme u danu i opustiti se, najbolje u vodi - relaksirajućoj kupki. A ako vam obična kada i pjena nisu dovoljne, predstavljamo hidromasažne kade, u kojima možete uživati sami ili s dragom osobom u prostranoj i atraktivnoj kadi. Vodena masaža oporavlja vas od fizičkih i psihičkih napora, okrepljuje vaše tijelo u cjelini, pomaže da se opustite, posebno nakon napornog dana.

Hidromasažne kade su više od kade, pružaju mnoge zdravstvene benefite svakodnevnim korištenjem te pridonose opuštanju, rješavanju stresa, boljoj cirkulaciji, prevenciji celulita, smanjenju bolova u mišićima, pročišćavanju kože i boljem raspoloženju.

Razmislite o ugradnji masažne kade i stvorite vlastitu spa zonu te dajte dodatnu draž vašoj kupaonici. Izaberite iz ponude model koji najbolje odgovara vašoj želji i potrebama. Ovisno o veličini kupaonice, možete birati kadu prema kutnom ili pravokutnom obliku te za jednu ili dvije osobe.

Osnovana kao obiteljska firma 1992. godine, tvrtka „niveto“ danas je jedna od vodećih u zemlji i regiji u segmentu bazena, fontana, masažnih bazena, sauna i aqua parkova kako u realizaciji javnih, tako i privatnih projekata. Sa poslovnicama u Zagrebu i Splitu tvrtka niveto ima više od 20 visoko stručnih zaposlenika. Temeljem dugogodišnjeg iskustva, visoke kvalitete proizvoda i usluga, stručnosti i inovativnosti, niveto u svakom trenutku može započeti i uspješno završiti najzahtjevnije projekte u najkraćem mogućem roku. U želji da podijeli svoje znanje i proizvode privatnom sektoru, niveto 2018. godine osniva SPA brend spa.hr, specijaliziran za podizanje kvalitete života ljudi, poboljšanje razine turističke ponude i konkurentnosti hrvatskog turizma. Svi proizvodi iz ponude, masažni bazeni Spa, masažne kade, saune i Swim Spa masažni bazeni su visoke kvalitete i konkurentnih cijena, predviđeni za polu-javnu uporabu kao što su kuće za odmor, vile, apartmani, mini hoteli i manji javni projekti.

NIVETO d.o.o.
NIVETO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi