Luksuzne vinilne ploče (Luxury Vinyl Tiles) razlikuju se od drugih vinilnih podova ne samo u načinu proizvodnje već i u znatno širem izboru koji daje veću slobodu pri uređenju interijera.

Zahvaljujući modernoj tehnologiji izrade LVT ploča daju podu stvarni, prirodni izgled drveta ili kamena, a uz to nudi bolje karakteristike kao što su trajnost i otpornost na habanje.

Dodatne prednosti LVT ploča u usporedbi s laminatom ili parketom su neosjetljivost na vlagu i vodu, ugodna toplina na dodir te ublažena buka prilikom hodanja. Zbog vjerne izrade printanog sloja teško ih je razlikovati od prirodnih materijala što daje brojne mogućnosti u stvaranju različitih rješenja.

Pogledajte Mapei brošuru klikom na sliku!

Od primjene u stambenim te poslovnim i trgovačkim prostorima, pa sve do najzahtjevnijih prostora u smislu pješačkog prometa, LVT ploče svakim danom povećavaju svoj udio u završnim oblogama u graditeljstvu spram tradicionalnih.

Sustav polaganja LVT ploča u mokrim prostorima

Za više informacija posjetite www.mapei.hr i www.mapei.com

MAPEI CROATIA d.o.o.
MAPEI CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području Zagreba i Zagrebačke županije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi