Tvrtka URSA prva na tržištu predstavlja proizvode koji koriste tehnologiju lignin. Održiva i inovativna tehnologija lignina, koja se koristi u URSA proizvodima, predstavlja ekološki prihvatljivu kvalitetu materijala. 

Što je lignin?

Prirodni polimer lignin nalazi se u drvu i drugim biljkama. Služi kao ljepilo koje spaja celulozna vlakna i daje drvu čvrstoću i stabilnost. Otporno je na UV zrake, vlagu, bakterije i gljivice.

Proizvodi proizvedeni od mineralne staklene vune tehnologijom lignin predstavljaju najprirodniji izolacijski materijal na tržištu. Takvi proizvodi pridonose zaštiti globalne klime, boljem zdravlju stanovnika, smanjenju potrošnje energije te posljedično smanjenju emisija CO2. URSA s ponosom predstavlja URSA LIGNIN tehnologiju u 2 premium proizvoda URSA SF 32 i URSA SF 34.

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi