Kako odabrati idealan namještaj za kupaonicu? S klasikom se ne može pogriješiti i zato je Geberit Selnova linija kupaonskog namještaja uvijek ispravan odabir. U ovom članku predstavit ćemo Geberit Selnova Square bazu za umivaonik s dvije ladice i umivaonikom klasičnog dizajna, ali savršenog za moderne kupaonice.

Upoznajte Selnova Square kupaonski namještaj

Glavne značajke Selnova kupaonskog namještaja su jasne linije i nježno zarubljivanje. Umivaonici tankog ruba napravljeni su tako da se sužavaju prema dolje i tvore spoj s elementima ispod koji su postavljeni zamjetno unatrag. Ručke su integrirane na ladice, zaobljene i oponašaju krivulje koje formiraju fronte umivaonika.

Selnova Square umivaonici kombiniraju se s pravokutnim dizajnom jasnih linija i organski oblikovanim unutarnjim bazenom.

Osim dizajnom, ova linija namještaja privlačna je i zbog vrlo mekog izvlačenja i zatvaranja ladica. Imaju samostalno uvlačenje na potisak, gibanje se usporava pri završetku čime ne nastaje buka i ne oštećuje se materijal.

Odlična je i mogućnost odabira između više boja. Namještaj je dostupan u bojama  tamnog i svijetlog oraha, bijeloj s visokim sjajem i boji lave u mat laku. Isporučuje se u potpunosti predmontiran, s opcijom postavljanja okova vrata na bilo koju stranu. Izrađen je od troslojne iverice i vlagootporan.

Zavirite u galeriju za više fotografija!

Option Plus element s ogledalom

Ogledalo Geberit Option Plus nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgledom, a još više svim mogućnostima koje nudi, a koja pružaju veću udobnost prilikom boravka u kupaonici.

Na primjer, sastoji se od glavne LED rasvjete jačeg intenziteta s gornje strane elementa te indirektne rasvjete slabijeg intenziteta ispod elementa čime nastaje posebna atmosfera. Rasvjeta se pali posebno odvojenim senzorskim sklopkama na dodir koje tinjaju ugodnom plavom bojom dok su svjetla ugašena.

Za razliku od klasičnih ogledala, nema zrcalnu površinu samo s prednje strane, već i s lijeve i desne bočne strane.

Unutar ogledala se nalaze police na kojima je smještena utičnica s USB priključkom. Kao oprema uz ogledalo dolazi posebno ogledalo s povećalom i korisnik ga može zalijepiti gdje mu najbolje odgovara, unutar ormarića, na bočne stranice itd. Korisno je u situacijama šminkanja ili brijanja. Od opreme još dolazi Geberit magnetni nosač na kojem se mogu držati pinceta, škarice i slično. Svestranost Option Plus ogledala osvojit će svakoga!

Veliki plus je i jednostavno održavanje. Primjerice, uz donji rub ogledala nalazi se traka čija je uloga da prilikom otvaranja ogledala ne ostaju otisci prstiju. Stranice ogledala otvaraju se na potisak, no zbog trake otiscima nema ni traga.

Element je dostupan u nekoliko dimenzija tako da se može pronaći odgovarajući model za svaku kupaonicu.

Za više fotografija zavirite u galeriju!

Više: Transformacija kupaonice: Do neograničenog komfora u prostoru od svega 4m2

Fotogalerija (13)

Image
Ana Perković

Autor

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi