Sve ekstremniji vremenski uvjeti donose potrebu za novim sustavnim rješenjima za krovove kako bi bili otporni na oluje, tuče i vrućinu.

Kao vodeći proizvođač crijepa, Wienerberger radi upravo na tim rješenjima. "Dobro uravnoteženi, sve-u-jednom proizvodi značajno povećavaju sigurnost, dugovječnost i ekološku učinkovitost krovova", objašnjava Bernhard Brandtner, Product manager za međunarodno upravljanje proizvodima za krovne/tehničke armature u Wienerbergeru.

Izuzetno je bitno da je krov dobro izoliran – na taj se način sprječava gubitak topline tijekom zimskih mjeseci, dok se ljeti izbjegava pregrijavanje. Zahvaljujući visokoučinkovitom krovnom izolacijskom sustavu, smanjuje se potrošnja energije na grijanje i hlađenje.

Iako se svijetli krovovi ne zagrijavaju toliko radi reflektiranja više sunčeve svjetlosti, te je Wienerberger u nekoliko zemalja dodao u ponudu bijeli crijep, crveni i smeđi također ostaju hladniji od crnih, posebno ako su sjajni, a ne mat. Međutim, današnji trendovi pokazuju porast popularnosti upravo tamnih crjepova poput antracita. I u ovom slučaju, rješenje postoji u premazima s posebnim pigmentima.

Posebni krovni sustavi Sturmfix 2.0 posebni su krovni pokrovi napravljeni da odolijevaju jakim olujama i tuči.

Više o premazima tamnog crijepa, ravnim krovovima te krovnim sustavima otpornima na olujni vjetar, tuču i snježne oborine, pročitajte na linku.

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi