U posljednje vrijeme, iznenadna jaka kiša, vjetar i tuča, često su na vijestima.

Rezultat toga su oštećeni krovovi i vlasnici ih moraju što je prije moguće sanirati. Tu se javlja i novi problem jer pronaći majstora u zadnje vrijeme i nije tako lako. Također, troškovi popravka su visoki.

Tradicionalni pokrovi, teški glineni i betonski crjepovi, mogu se slomiti ili pomaknuti kod ekstremnih vremenskih uvjeta. Isto tako, ni šindra nije idealno rješenje jer se i ona može oštetiti i biti će potrebna zamjena nakon samo 10 godina.

Kako bi se izbjegle ovakve situacije, najbolje bi ih bilo izbjeći odabirom sigurnog krova koji pruža pouzdanu zaštitu bez obzira na vremenske neprilike. Takav krov postoji. Krov koji dolazi sa čak 50 godina jamstva.

Pogledajte vrste GERARD krovnih ploča

Za više informacija o GERARD krovu pošaljite upit!

Poseban krov koji podnosi jak vjetar i tuču bez oštećenja, koji ne treba popravak, metalni krov otporan na koroziju posut vulkanskim kamenom, taj poseban krov postoji: GERARD ima to jedinstveno rješenje. Od tuče vaš dom štiti snažni metal, dok jedinstvena tehnika učvršćivanja čini krov otpornim i na najjače vjetrove. Bez obzira na intenzitet kiše, krov ostaje vodootporan, a same ploče su oblikovane tako da odgovaraju svakom dizajnu krova i mogu se prilagoditi otvorima, ventilaciji i krovnim prozorima.

Više ne morate brinuti kod obilnih kiša i ekstremnih vremenskih uvjeta. Više nema slomljenih crjepova i traženja krovopokrivača. Potraga za krovom otpornim na nevrijeme i jednostavnim za održavanje je gotova.

Pogledajte vrste GERARD krovnih ploča

Za više informacija o GERARD krovu pošaljite upit!

MAREX ZAGREB d.o.o.
MAREX ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi