MAREX ZAGREB d.o.o.
Opis djelatnosti

Zastupnik prodaje za Gerard je Marex Zagreb d.o.o., odlikuje nas što imamo veliku zalihu krovišta i prateće opreme. Osim limenog krovišta nudimo i ostale krovne i fasadne sustave, široku paletu lima, ručnih alata i strojeva.

Ponosni smo na našu paletu krovnih sistema i limova prepoznatljivih brendova kao što su GERARD, PREFA, RHEINZINK, MAVIS, VESTIS, PUREN, KINGSPAN, ERLUS, ISOLA, BUDMAT, MARCEGAGLIA, NOVELIS, VELUX, SIKA, ENKE, ISOLA i druge. U programu strojeva i alata zastupamo prepoznatljive brendove RAS, JORNS, KRASSER, BOSCHERT GIZELIS, SCHLEBACH, SCHECHTL, BIANCO, SCHWARTMANNS, ECKOLD, PRINZING, FORSTNER, LEISTER, VIAVAC, SMARTLIFT, GEDA, PAUS, STUBAI, FAR i KRAUSE.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Tvrtka Marex od 1990. godine pruža svojim klijentima izvrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda i vrhunsku uslugu, na temelju stručnih savjeta od strane obučenog osoblja. Naš prioritet je, da smo pouzdan distributer, te da nudimo vrlo širok prodajni program u području lima, krovnih sistema, strojeva, brzoj isporuci i odličan odnos između kvalitete i cijene. Imamo i dobro organizirani servis za sve strojeve i alate iz naše ponude. Uz naše kvalificirano tehničko savjetodavne službe u saradnji s našim dobavljačima također pružamo tehničke savjete arhitektima, projektantima i poduzetnicima koji rade krovišta.

Reference

- Gradska uprava, Đurđevac u Hrvatskoj

- Poslovni centar, Đurđevac u Hrvatskoj

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi