Želite li mogućnost kreativnog oblikovanja interijera s promjenjivim tlocrtima? Dopustite da vam predstavimo revoluciju u unutarnjoj gradnji – suhu gradnju! Zidovi suhe gradnje mogu biti smješteni na bilo koje mjesto u prostoru, a moguće ih je i premještati. Dodatna prednost je relativno mala težina konstrukcije zbog koje nisu potrebne nikakve veće građevinske mjere statičkog učvršćivanja.

Kada govorimo o suhoj gradnji, fermacell® gips vlaknaste ploče ističu se s brojnim prednostima koje omogućavaju uštedu vremena i troškova te olakšavaju rad na gradilištu.

Prednosti fermacell® gips vlaknastih ploča:

  • Prikladne su za zidne i stropne konstrukcije, mogu se primijeniti kao građevinske i protupožarne ploče, ploče za zvučnu izolaciju, vlažne prostorije
  • Stabilne su i otporne na mehanička opterećenja
  • Smanjeni su troškovi zbog manje potrošnje materijala
  • Jednostavno i brzo postavljanje na potkonstrukciju
  • Jednostavnija logistika zbog manjeg kapaciteta transporta
  • Ekološka proizvodnja na bazi prirodnih materijala
  • Reguliraju vlažnost zraka jer upijaju višak vlage u prostoriji

Pročitajte više o suhoj gradnji te pogledajte videa o prednostima gradnje suhozida, oblaganju stropa s pločama od gipsanih vlakana te oblaganje potkrovlja s fermacell®-ovim panelom.

FERMACELL GmbH
FERMACELL GmbH
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Austrije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi