FERMACELL GmbH
Opis djelatnosti
Prodaja kompletnog sustava suhe gradnje za unutarnje uređenje stropova, podova i zidova. FERMACELL ploče dimenzionirane za jednu osobu vrlo su praktično rješenje za promet/prolaz koji se odvija uskim stepenicama. Idealne su za strop i potkrovne nagibe. Ploče su dimenzionirane prema visini prostorije.

Originalna FERMACELL gips-vlaknasta ploča je istovremeno građevinska ploča, protupožarna ploča kao i ploča namijenjena prostorijama s mokrim čvorovima. Univerzalno primjenjiva za uređenje potkrovlja, za pregradne zidove, kuhinje, barove, podrume, kao i za renoviranje podova.

FERMACELL elementi za podne podloge prikladni su i za podno grijanje. Visoka razina zvučne i protupožarne izolacije, racionalna tehnika polaganja te obimni program kompleta, odlike su FERMACELL elemenata za podne podloge.

AESTUVER program: AESTUVER protupožarne ploče, AESTUVER element protupožarne zaštite D+2, AESTUVER samostalni ventilacijski kanal, AESTUVER kabelski kanal, protupožarne zapreke (sustavi kombiniranih protupožarnih zapreka, sustav kabelskih protupožarnih zapreka, sustav protupožarnih zapreka za cijevi), protupožarni premazi (protupožarna zaštita čelika, zaštita drveta od požara), fuge (protupožarna zaštita fuge), AESTUVER tunel.

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

LOKACIJE I DOSTUPNOST
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi