Majstori koji žele svoj posao odraditi najbolje biraju SIKA rješenja. Traže proizvode na koje se mogu osloniti jer znaju da je kvaliteta proizvoda važna jednako kao i izvođenje radova. Zato koriste samo SIKA proizvode kojima vjeruju.

Sika je razvila opsežan raspon ljepila za postavljanje pločica, masa za fugiranje i korisnih pomoćnih proizvoda, osmišljenih za integriranu upotrebu u sustavima polaganja s ciljem postizanja optimalnih rezultata.

SikaCeram® ljepila za keramiku i kamen idealan su izbor za izgradnju ili renoviranje, neovisno o tome radi li se o kuhinji, kupaonici, terasi ili možda bazenu.

Od dekorativnih površina do visoko funkcionalnih zidova i podova, polaganje keramike jedna je od najpopularnijih tehnika završnog uređenja kojom se dodatno naglašavaju izgled i performanse svih tipova građevina i objekata.

Sikaflex®-11 FC+ pouzdano lijepi i brtvi u samo jednom potezu, i vani i unutra. Ovo univerzalno elastično brtvilo i višenamjensko ljepilo glavni je partner na gotovo svakom gradilištu i obavezan alat u svakom domu, od podruma do krova, izvana i iznutra.

Osim što je s nama već više od 50 godina, svo to vrijeme Sikaflex®-11FC+ je i svjetski broj jedan u brtvljenju i lijepljenju.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi