HELLA vanjske raffstore žaluzine 

Žaluzine i fasadna sjenila danas su obavezan dodatak svakom modernom domu. Na tržištu postoji širok izbor elegantnih modela koji će estetski podići izgled zgrade, kuće i okućnice, a inovativnim funkcijama stvoriti visoku razinu komfora.

Nerijetko se ugrađuju i u sklopu poslovnih prostora gdje su omiljene zbog stvaranja idealnih uvjeta za produktivnost. Na primjer, s vanjskim žaluzinama se može upravljati svjetlom i omogućavaju utjecanje na klimu u prostoriji jer reflektiraju toplinu sunca. Time uvelike pridonose zaštiti od ljetnih vrućina.

HELLA vanjske žaluzine

Posebno su popularna HELLA fasadna sjenila i žaluzine. Uskoro ćete saznati zašto!

Vanjske i unutarnje žaluzine za visoku udobnost stanovanja

U svojoj ponudi HELLA nudi vanjske i unutarnje žaluzine, vanjske raffstore žaluzine i žaluzine za spojene prozore.

Osim što zamračuju prostor, žaluzine, vanjske raffstore žaluzine i unutarnje žaluzine pružaju mogućnost upravljanja i doziranja dnevnog svjetla ovisno o vašim potrebama.

Karakterizira ih vrlo dobro usmjeravanje svjetla i zatamnjivanje, zaštita od pogleda i zasljepljivanja, zaštita od vrućine, omogućene su različite varijante rukovanja. Sve ono što je potrebno za ugodan boravak u zatvorenom.

HELLA vanjske žaluzine

Unutarnje žaluzine najviše su tražene jer pomažu u regulaciji sobne temperature.

HELLA unutarnje žaluzine

Žaluzine za spojene prozore pružaju zaštitu od pogleda i sunca između stakala, bez potrebe za održavanjem. Rukovanje se odvija putem visokokvalitetnih pogona razvijenih prema najnovijim normama.

HELLA žaluzine za spojene prozore

Fasadna sjenila – hit u modernoj arhitekturi!

Ako ste u potrazi za sjenilima za velike površine idealna su HELLA fasadna sjenila jer će se savršeno uklopiti u arhitekturu. Jedna od brojnih prednosti koju treba istaknuti je fleksibilnost jer se fasadne tende ugrađuju na fasadu s odmakom od prozora.

Zahvaljujući različitim varijantama pričvršćenja, omogućena je jednostavna montaža u gotovo svakoj građevinskoj situaciji. Prednost je i visoki komfor prilikom rukovanja.

HELLA fasadna sjenila

Treba istaknuti i izgled fasadnih sjenila jer su zbog atraktivnih oblika kutije, ali i raznih boja i dizajna platna postala pravi trend u oblikovanju fasada.

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi