Pogled na Weishaupt kombinirani spremnik WKS 300/100 LE #4 s integriranim upravljanjem

Novi Weishaupt kombinirani spremnik WKS 300/100 LE #4 kombinira spremnik pitke vode (300 l), međuspremnik (100 l) i upravljačku tehniku ​​u kompaktnom kućištu.

Što se tiče hidraulike, performansi i tehnologije upravljanja, ovaj kombinirani model spremnika precizno je usklađen s Weishaupt Aeroblock® WAB 8 i WAB 11 monoblok toplinskim pumpama zrak/voda.

To značajno smanjuje radove instalacije i montaže. Ovo ne samo da štedi vrijeme, već i prostor. Novi kombinirani spremnik WKS zahtijeva samo 0,54 četvornih metara površine. Dizalica topline se može priključiti lijevo ili desno. To čini postavljanje vrlo fleksibilnim.

Opcionalno je moguć priključak cirkulacijskog voda kao i površinsko hlađenje bez pada temperature ispod točke rosišta. Integrirana je visokoučinkovita cirkulacijska pumpa za grijanje, tiho hlađenje i toplu vodu. Dodatno je ugrađen 3-stupanjski cijevni grijač (3 x 2,3 kW) i popuno zabrtvljeni 3-putni preklopni ventil za grijanje i toplu vodu. Kompozitna toplinska izolacija (vakuumska izolacija) spremnika i toplinska izolacija svih pojedinačnih komponenti osiguravaju minimalne gubitke topline.

Integrirani WAB regulator dizalice topline ima upravljačku jedinicu sustava sa zaslonom u boji i intuitivnim konceptom upravljanja (pritisnite + okrenite), kao i LED funkcijsku traku. Standardna oprema uključuje LAN vezu, hlađenje, mjerenje proizvedene toplinske energije i upravljanje za krug grijanja, toplu vodu i cirkulaciju. Profesionalni kabelski priključak osigurava jednostavno sastavljanje, a odvajanje elektronike od sklopova za dovod vode osigurava visoku radnu pouzdanost.

Rezultat je savršeno koordiniran i vizualno uredan sustav. S ovim rješenjem spremnim za spajanje, sustavi dizalica topline mogu se brzo planirati i jednostavno instalirati.

WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
WEISHAUPT ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi